Πώς εγγράφομαι στο Magenda;

Η υλοποίηση της πλατφόρμας είχε στόχο το Magenda να είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση, ώστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στη συνεργασία με τους πελάτες σας χαρίζοντάς τους μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

  1. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στο themagenda.gr και επιλέξτε Εγγραφή στην επάνω δεξιά γωνία: (εικόνα παρακάτω)
  2. Θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία σύνδεσης, να επιλέξετε αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία και βασικές λεπτομέρειες για την επιχείρηση σας. Τις λεπτομέρειες αυτές μπορείτε να τις επεξεργαστείτε ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής στο Ρυθμίσεις> Καταστήματα (λινκ)
  3. Στη συνέχεια σας δίνετε η δυνατότητα να θέσετε το ωράριο λειτουργίας και τις ώρες εργασίας των εργαζομένων σας . α. Ρυθμίσεις> Ώρες λειτουργίες , β. Ρυθμίσεις> Εργαζόμενοι εισαγωγή στοιχείων, γ. Ωράριο ανά εργαζόμενο εισαγωγή ωραρίου.
  4. Τώρα που έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν δύο demo κατηγορίες υπηρεσιών, τέσσερις διαθέσιμες υπηρεσίες καθώς και ένας πελάτης (Περαστικός πελάτης) . Πάρτε το χρόνο σας, για να εξερευνήσετε και να κάνετε δοκιμές με τις υπηρεσίες και τον πελάτη σας.


Πίσω στα άρθρα