Ρυθμίσεις Καταστήματος

Πώς να προσθέσετε τις πληροφορίες της επιχείρησης

Η πιο σημαντική ενέργεια μετά την εγγραφή σας στην εφαρμογή είναι η εισαγωγή όλων των αναγκαίων πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας.

Είναι σημαντικό καθώς οι πελάτες μας θα όλες έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή μας όπως πχ Επωνυμία, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση κα.

Τα παρακάτω βήματα σας κατευθύνουν εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας. Ετοιμαστείτε για την αύξηση των πελατών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους μέσω του Magenda.

  1. Από την κεντρική γραμμή πλοήγησης, μεταβείτε στο κουμπί Ρυθμίσεις > Καταστήματα.
  2. Στην σελίδα καταστήματα θα υπάρχει η dummy δημιουργία καταστήματος με όνομα «Κεντρικό». Επιλέξτε την επιλογή Επεξεργασία – Λεπτομέρειες.
  3. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το μενού «Πληροφορίες Καταστήματος». Εκεί μπορείτε να εισάγετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που αφορούν την επιχείρηση σας. Οι πληροφορίες χωρίζονται σε Βασικές και σε πληροφορίες Διεύθυνσης της επιχείρησης.
  4. Εφόσον συμπληρωθούν, πατήστε την επιλογή Αποθήκευση Αλλαγών.

Τώρα είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα!! Καλή αρχή!!

Συμβουλή: Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την Κατηγορίας Καταστήματος έτσι ώστε η εφαρμογή να σας δείχνει τις κατηγορίες υπηρεσιών που αρμόζουν για την επιχείρησή σας!

Τέλος η επιλογή Προβολή μόνο των ωρών λειτουργίας στο ημερολόγιο θα σας αφήνει περιθώριο επεξεργασίας κρατήσεων μόνο στο ωράριο εργασίας και Όχι εκτός αυτού.


Πίσω στα άρθρα