Υπηρεσίες Ξενάγησης

Διαχειριση Υπηρεσιων Ξεναγησης


Απεριόριστες υπηρεσίες και εργαζομένους

Απεριόριστες υπηρεσίες ξεναγήσεων

Με το Magenda έχετε την δυνατότητα να εισάγετε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, δίνοντας στους πελάτες σας ένα εύρος υπηρεσιών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιο σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πληθώρα ημερολογίων ανά ξεναγό ελέγχοντας την πρόσβαση που θα έχουν στην εφαρμογή.

Τέλος , μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα στους ξεναγούς να διαχειρίζονται τις προγραμματισμένες ξεναγήσεις τους και το πρόγραμμά τους έχοντας τον απόλυτο έλεγχο ανά πάσα στιγμή.


Εύκολη δημιουργία κατηγοριών

Πολύ εύκολα μπορείτε να δημιουργήστε κατηγορίες υπηρεσιών

Οι ξεναγοί προσφέρουν ευρύ φάσμα ξεναγήσεων, οι οποίες διαφέρουν στον τύπο, την διάρκεια αλλά και στον τομέα εξειδίκευσης. Η εφαρμογή, για την επίτευξη καλύτερης οργάνωσης και διαχείρισης των υπηρεσιών σας, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλαπλές κατηγορίες για τις υπηρεσίες σας. Με την κατηγοριοποίηση των υπηρεσιών διευκολύνετε και τους πελάτες σας να βρουν πιο εύκολα την υπηρεσία που ψάχνουν και χρειάζονται.


Απλό και δυναμικό ημερολόγιο

Απλό και δυναμικό ημερολόγιο

Ξεχάστε τα τετράδια ή τις ατζέντες για την διατήρηση των ξεναγήσεών σας. Τώρα , με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σας για οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου. Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα κάθε κράτηση ή τις κρατήσεις ενός συγκεκριμένου πελάτη, group ή συνεργάτη. Επίσης , πολύ εύκολα μπορείτε να εκτυπώσετε το πρόγραμμα της ημέρας ή της εβδομάδας κάτι που σας βοηθάει να το έχετε σε εμφανές σημείο για όλους! Επιπλέον, ξεχάστε το άγχος!


Πανίσχυρα Widgets και Microsite

Πανίσχυρα Widgets και Microsite

Το Magenda προσφέρει εξαιρετικά εργαλεία ώστε να δημιουργήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα. Με τα widgets μπορείτε να αποκτήσετε παρουσίαση σε οποιοδήποτε site μπορεί να καταχωρηθεί η επιχείρησή σας και να δέχεστε ραντεβού (Facebook, xo, vrisko.gr κα). Επιπλέον, το Magenda σας προσφέρει και Microsite ώστε αν δεν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο να αποκτήσετε. Παρουσιάζει με πολύ ωραία τρόπο τις υπηρεσίες σας ,δίνοντάς σας την δυνατότητα εισαγωγής φωτογραφιών και λεπτομερειών επικοινωνίας, ωραρίου, εντοπισμού (χάρτης) και τέλος του τιμοκατάλογού σας !


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
 

Ολοι μπορουν να επωφεληθουν

απο τo Magenda


Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Δέσμευση, Δωρεάν για Πάντα!