Διαχείριση ραντεβού για κέντρα μαυρίσματος – solarium

διαχειριση ραντεβου
για κεντρα μαυρισματοσ-solarium


Απεριόριστες υπηρεσίες και εργαζομένους

Απεριόριστες υπηρεσίες και εργαζομένους

Με το Magenda έχετε την δυνατότητα να εισάγετε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και εργαζομένων δίνοντας στους πελάτες σας ένα εύρος υπηρεσιών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιο σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πληθώρα ημερολογίων ανά εργαζόμενο ελέγχοντας την πρόσβαση που θα έχουν στην εφαρμογή.

Τέλος , μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα στους εργαζομένους να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους και το πρόγραμμά τους έχοντας τον απόλυτο έλεγχο ανά πάσα στιγμή.


Εύκολη δημιουργία κατηγοριών

Πολύ εύκολα μπορείτε να δημιουργήστε κατηγορίες υπηρεσιών

Τα κέντρα μαυρίσματος προσφέρουν μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών οι οποίες διαφέρουν στον τύπο, την διάρκεια αλλά και στον τομέα εξειδίκευσης. Η εφαρμογή, για την επίτευξη καλύτερης οργάνωσης και διαχείρισης των υπηρεσιών σας, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλαπλές κατηγορίες για τις υπηρεσίες σας. Με την κατηγοριοποίηση των υπηρεσιών διευκολύνετε και τους πελάτες σας να βρουν πιο εύκολα την υπηρεσία που ψάχνουν και χρειάζονται.


Απλό και δυναμικό ημερολόγιο

Απλό και δυναμικό ημερολόγιο

Ξεχάστε τα τετράδια ή τις ατζέντες για την διατήρηση των ραντεβού σας. Τώρα , με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σας για οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου. Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα κάθε κράτηση ή τις κρατήσεις ενός συγκεκριμένου πελάτη. Επίσης , πολύ εύκολα μπορείτε να εκτυπώσετε το πρόγραμμα της ημέρας ή της εβδομάδας κάτι που σας βοηθάει να το έχετε σε εμφανές σημείο για όλους! Επιπλέον, ξεχάστε το άγχος! Με την χρήση της εφαρμογής από οποιαδήποτε συσκευή αποκτάτε τον απόλυτο έλεγχο και να διαχειρίζεστε της κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε μέρος , είτε είστε διακοπές ,είτε χαλαρώνετε ή κάνετε την πρωινή σας προπόνηση.


Πανίσχυρα Widgets και Microsite

Πανίσχυρα Widgets και Microsite

Το Magenda προσφέρει εξαιρετικά εργαλεία ώστε να δημιουργήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα. Με τα widgets μπορείτε να αποκτήσετε παρουσίαση σε οποιοδήποτε site μπορεί να καταχωρηθεί η επιχείρησή σας και να δέχεστε ραντεβού (Facebook, xo, vrisko.gr κα). Επιπλέον, το Magenda σας προσφέρει και Microsite ώστε αν δεν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο να αποκτήσετε. Παρουσιάζει με πολύ ωραία τρόπο το κατάστημα σας ,δίνοντάς σας την δυνατότητα εισαγωγής φωτογραφιών και λεπτομερειών επικοινωνίας, ωραρίου, εντοπισμού (χάρτης) και τέλος του τιμοκατάλογού σας !


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
 

Ολοι μπορουν να επωφεληθουν

απο τo Magenda


Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Δέσμευση, Δωρεάν για Πάντα!