Διαχείριση ραντεβού για καλλωπισμό κατοικίδιων

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν να κανονίσουν το ραντεβού τους εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού με βάση την δική τους διαθεσιμότητα αλλά και την δική σας.

Με το Magenda ο υπάλληλος υποδοχής μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο που χάνεται στο τηλέφωνο καθώς η εφαρμογή θα κάνει τα πάντα για σας. Απλά ρυθμίστε τις ώρες διαθεσιμότητάς σας και επιτρέψτε στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σας να κλείνουν ραντεβού μέσω των υπολογιστών και των έξυπνων κινητών συσκευών τους 24/7. Το Magenda διαθέτει ρυθμίσεις που επιτρέπουν να προσαρμόσετε εύκολα τις ώρες λειτουργίας του κέντρου καλλωπισμού, να ρυθμίσετε τους χρόνους διακοπής και τις ημέρες εκτός λειτουργίας. Το Magenda ταιριάζει απόλυτα για κέντρα καλλωπισμού και της οδηγεί στο ψηφιακό μέλλον καθώς δίνει την δυνατότητα να δεχτούν ραντεβού χωρίς να χρειαστεί να κατευθύνουν τους πελάτες τους σε επαγγελματικούς καταλόγους.

καρτέλα ασθενή

Κρατείστε σημειώσεις για κάθε ζώο στην καρτέλα ζώου.

Είναι σημαντικό για να γνωρίζετε άμεσα όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την ιστορικότητα των υπηρεσιών κάθε ζώου.


προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις για τους κατόχους των κατοικίδιων.

Στόχος του εργαλείου αυτού είναι η συνεχής διατήρηση επαφής με τους πελάτες, καθώς μπορείτε να τους στείλετε μία ποικιλία ειδοποιήσεων όταν κάνουν κράτηση ή ακυρώνουν ή προχωρείτε σε αλλαγές της κράτησής τους. Επίσης, Το Magenda θα στέλνει για σας αυτοματοποιημένα μηνύματα υπενθύμισης πριν το ραντεβού κάτι που θα μειώσει αρκετά τις περιπτώσεις των ραντεβού που δεν εμφανίζονται.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
 

Ολοι μπορουν να επωφεληθουν

απο τo Magenda


Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Δέσμευση, Δωρεάν για Πάντα!