Δημιουργία Υπηρεσιών

Πώς να προσθέσετε υπηρεσίες

Όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό Magenda, θα παρατηρήσετε δύο κατηγορίες υπηρεσιών και  τέσσερις υπηρεσίες επίδειξης. Είναι εξαιρετικά απλό και προσαρμόσιμο ώστε να προσθέτουμε και να τροποποιούμε υπηρεσίες. Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν όρια για τον αριθμό των υπηρεσιών που μπορείτε να προσθέσετε.

Το πρώτο βήμα για την προσθήκη μιας υπηρεσίας είναι η δημιουργία μιας κατηγορίας υπηρεσιών πατώντας το κουμπί «Προσθήκη Κατηγορίας». (Τις υπάρχουσες demo κατηγορίες μπορείς να τις επεξεργαστείς απλά πατώντας πάνω στην ονομασία τους.)

  1. Από την κεντρική γραμμή πλοήγησης, μεταβείτε στο κουμπί Ρυθμίσεις> Υπηρεσίες > Προσθήκη Κατηγορίας υπηρεσιών που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του πίνακα το πράσινο κουμπί.
  2. Προσθέστε το όνομα ομάδας (π.χ. μαλλιά, μασάζ, personal training) και επιλέξτε τον αύξων αριθμό κατηγορίας υπηρεσιών. Ο αύξων αριθμός είναι σημαντικός καθώς είναι αυτός που καθορίζει την σειρά των κατηγοριών που είναι ορατή στους πελάτες σας κατά την online κράτηση.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

Τώρα που έχετε δημιουργήσει τις ομάδες υπηρεσιών, ήρθε η ώρα να προσθέσετε υπηρεσίες. Για να γίνει αυτό:

  1. Επιλέξτε το εικονίδιο Νέα υπηρεσία για την προσθήκη υπηρεσίας.
  2. Προσθέστε το όνομα της υπηρεσίας, ορίστε έναν κωδικό υπηρεσίας, τον αύξοντα αριθμό, τη διάρκεια και τη λιανική τιμή.
  3. Θέστε το προσωπικό που θα είναι διαθέσιμο για την συγκεκριμένη υπηρεσία
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση Αλλαγών


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι υπηρεσίες είναι το πρώτο πράγμα που επιλέγουν οι πελάτες όταν προγραμματίζουν ένα ραντεβού στο διαδίκτυο, οπότε είναι σημαντικό να τις διατηρήσετε σωστά δομημένες στο τιμοκατάλογό σας.


Πίσω στα άρθρα