Διαχείριση ραντεβού για γυμναστήρια

 διαχειριση ραντεβου
για γυμναστηρια


Εύκολος προγραμματισμός μαθημάτων

Εύκολος προγραμματισμός μαθημάτων

Οδήγηστε τη επιχείρησή σου στο ψηφιακό μέλλον με το Magenda , την πρώτη εφαρμογή που εισάγει ένα σύστημα κρατήσεων για το γυμναστήριο και ειδικά μαθήματα εκγύμνασης (yoga,crossfit κα). Είναι σημαντικό για τους αθλητές να έχουν την δυνατότητα να νιώσουν την ελευθερία, να μπορούν απλά να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να εγγραφούν σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα ή μάθημα ανεξάρτητα από το που βρίσκονται, νύχτα ή μέρα. Πολύ απλά και εύκολα δημιουργήστε τα μαθήματα/τάξεις σας , ορίστε τη διαθεσιμότητά σας και θα μπορούν νέοι και παλιοί πελάτες να εγγράφονται στα μαθήματα από οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή 24/7 είτε πρόκειται για ένα μάθημα ή επαναλαμβανόμενα.

Επίσης ,είναι σημαντικό ότι έχετε την δυνατότητα να είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία να είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές.


Πακέτα υπηρεσιών – Επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες

Πακέτα υπηρεσιών – Επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες

Η εκγύμναση απαιτεί συστηματική άσκηση για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, ώστε να υπάρχει βελτίωση και επίτευξη του στόχου. Με το Magenda οι πελάτες δεν χρειάζεται να πατήσουν 12 φορές για κάθε μάθημα 3 φορές την εβδομάδα για ένα μήνα. Με ένα απλό κλικ είναι εφικτό να επιλέξετε τις ημέρες που είναι διαθέσιμο το μάθημα και να ορίσετε τις επαναλαμβανόμενες φορές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πολύ εύκολα να προσφέρετε στους πελάτες σας μηνιαίες συνδρομές για οποιοδήποτε μάθημα καθώς και ειδικές προσφορές για 2, 3 ,6 μήνες ή και περισσότερους μήνες.


Αυτοματοποιημένα μηνύματα-υπενθυμίσεις

Αυτοματοποιημένα μηνύματα-υπενθυμίσεις

Εσείς και οι πελάτες σας είστε απορροφημένοι με την εργασίας σας και την προσωπική σας ζωή. Η αλήθεια είναι ότι η διαχείριση των ραντεβού και των καθηκόντων σας με τη χρήση μόνο του μυαλού ή ενός βιβλίου καθόλη την διάρκεια της ημέρας είναι δύσκολο. Υπενθυμίσεις μέσω email ή sms πριν την έναρξη μαθημάτων θα βοηθήσει πολύ τους πελάτες σας να οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο τους αλλά και να τους προετοιμάσετε για την προπόνησή τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πολύ σημαντική για την επιχείρησή σας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε κατά πολύ το ποσοστό των πελατών που δεν προσέρχονται στην προπόνηση.

Τέλος, η εφαρμογή στέλνει μηνύματα και στον γυμναστή ώστε να είναι πάντα ενήμερος για το πρόγραμμα της ημέρας και τα μαθήματα που ακολουθούν.


Ατομικά προγράμματα για προπονητές , δασκάλους και γυμναστές

Η Διαχείριση των ατομικών προγραμμάτων για κάθε εκπαιδευτή-προπονητή απαιτεί σημαντικό χρόνο για να ελεγχθεί. Με το Magenda η διαχείριση γίνεται πολύ ευκολά και γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε στην εφαρμογή την διαθεσιμότητα κάθε προπονητή και το ημερολόγιο αυτόματα θα συγχρονιστεί με το πανίσχυρο widget το οποίο θα εμφανίσει άμεσα την διαθεσιμότητα στους πελάτες σας.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό ότι η εφαρμογή, σας δίνει την δυνατότητα να περιορίζετε την πρόσβαση στους προπονητές, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τις δικές τους κρατήσεις και ώρες εργασίας χωρίς να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα άλλων προπονητών, έχοντας εσείς τον απόλυτο έλεγχο.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
 

Ολοι μπορουν να επωφεληθουν

απο τo Magenda


Χωρίς Πιστωτική Κάρτα, Χωρίς Δέσμευση, Δωρεάν για Πάντα!